Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.
Опис
Ключові слова
каротиноїди, напівфабрикати, carotenoids, semifinished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.