Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.

Опис

Ключові слова

каротиноїди, напівфабрикати, carotenoids, semifinished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced