DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10700

Название: Екологічно чистий натуральний барвник
Другие названия: Ecologically pure natural colorant
Авторы: Ковальчук, Володимир Петрович
Олійник, Світлана Іванівна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Резвіна, Лариса Миколаївна
Kovalchuk, Vladimir
Oliynyk, Svitlana
Opanacuk, Tatiana
Rezvina, Larisa
Ключевые слова: харчовий барвник
спосіб
морква
β-каротин
харчова промисловість
пищевой краситель
способ
морковь
пищевая промышленность
food colorant
technology
carrots
β-carotene
food industry
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Екологічно чистий натуральний барвник / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасик, Л. М. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - № 7. - С. 16.
Краткий осмотр (реферат): Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника. Приведено преимущества использования натуральных пищевых красителей из растительного сырья, способ получения, органолептические и физико-химические показатели желтого натурального пищевого концентрированного красителя. Describes the benefits of using natural food colorant from plant material, method of production, organoleptic and physical-chemical indicators yellow natural food concentrated colorant.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10700
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
003.pdf3,27 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback