Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10700
Title: Екологічно чистий натуральний барвник
Authors: Ковальчук, Володимир Петрович
Олійник, Світлана Іванівна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Резвіна, Лариса Миколаївна
Keywords: харчовий барвник
спосіб
морква
β-каротин
харчова промисловість
пищевой краситель
способ
морковь
пищевая промышленность
food colorant
technology
carrots
β-carotene
food industry
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2001
Citation: Екологічно чистий натуральний барвник / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - № 7. - С. 16.
Abstract: Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10700
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
003.pdf3.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.