Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблені рецептури котлет, які включають м'ясо риби, м'ясо куряче та свинину напівжирну, зернопродукти пробуджені (пшеницю), квасолю, борошно сухарне, яйця, обсмажену цибулю, вершкове масло, морські водорості ламінарію, суміш Біндфест БГ, що збагачує розроблені котлети мікроелементним складом і дає можливість використання їх для профілактики йодо- та селенодефіциту. Developed cutlets recipes that include fish meat, chicken meat and pork bold, awakened grain products (wheat), beans, wheat rusks, eggs, fried onions, butter, seaweed kelp, a mixture Bindfest BG which is enriching designed cutlets trace element composition and enables their use for the prevention of iodine and selenium deficiency.

Опис

Ключові слова

йод, селен, котлети, ламінарія, мікроелементи, iodine, selenium, cutlets, laminaria, trace elements, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Філоненко, М. І. Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії / М. І. Філоненко // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : IV Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція 10-20 квітня, 2011. – Т.: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - С. 374.