Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблені рецептури котлет, які включають м'ясо риби, м'ясо куряче та свинину напівжирну, зернопродукти пробуджені (пшеницю), квасолю, борошно сухарне, яйця, обсмажену цибулю, вершкове масло, морські водорості ламінарію, суміш Біндфест БГ, що збагачує розроблені котлети мікроелементним складом і дає можливість використання їх для профілактики йодо- та селенодефіциту.
Developed cutlets recipes that include fish meat, chicken meat and pork bold, awakened grain products (wheat), beans, wheat rusks, eggs, fried onions, butter, seaweed kelp, a mixture Bindfest BG which is enriching designed cutlets trace element composition and enables their use for the prevention of iodine and selenium deficiency.
Опис
Ключові слова
йод, селен, котлети, ламінарія, мікроелементи, iodine, selenium, cutlets, laminaria, trace elements, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Філоненко, М. І. Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії / М. І. Філоненко // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : IV Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція 10-20 квітня, 2011. – Т.: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - С. 374.