Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1121
Title: Дослідження процесу конвективного сушіння глоду
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: конвективне сушіння глоду
convectiv drying hawthorn
вуглеводи
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – Вип. 12. - С. 42-47.
Abstract: Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння конвективним методом при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process of the convective drying at different parameters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1121
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12-7.pdf4.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.