Дослідження процесу конвективного сушіння глоду

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння конвективним методом при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process of the convective drying at different parameters.

Опис

Ключові слова

конвективне сушіння глоду, convectiv drying hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – Вип. 12. - С. 42-47.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced