Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

фенольні речовини, шампанські виноматеріали, комплекс біополімерів, виноград, помутніння, phenolic substances, table wine materials, complex biopolymers, grapes, colloidal haze, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бабич, І. М. Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів / І. М. Бабич, Н. Я. Гречко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : програма і матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів – К.: НУХТ, 2003. – Ч. 2. – C. 16.