Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
фенольні речовини, шампанські виноматеріали, комплекс біополімерів, виноград, помутніння, phenolic substances, table wine materials, complex biopolymers, grapes, colloidal haze, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Бабич, І. М. Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів / І. М. Бабич, Н. Я. Гречко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : програма і матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів – К.: НУХТ, 2003. – Ч. 2. – C. 16.