Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11653
Title: Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині
Authors: Мельник, Оксана Юріївна
Keywords: модифіковані крохмалі
концентрація
набухання
діелектричний метод
modified starches
concentration
swelling
dielectric method
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Мельник, О. Ю. Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині / О. Ю. Мельник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 12. – С. 6–7.
Abstract: Стаття присвячена визначення процесів, які відбуваються під час набухання за допомогою фізичних методів дослідження. Крохмалі одного виду та їх модифіковані похідні проходять аналогічні фази набухання, але кожен з них буде мати свій температурний і кінетичний режим набухання, тому основну увагу приділяли встановленню оптимальних концентрацій крохмалю, та вивченню деяких аспектів процесу набухання. Для цього ми використовували два методи: метод вільних крутильних коливань маятника та діелектричний метод. The article is devoted to determining the processes that occur during swelling by physical methods. Starches one species and their modified derivatives are similar phase swelling, but each will have its own temperature and kinetic regime has become so concentrated on installation of optimal concentrations of starch, and teaching some aspects of swelling. For this purpose, we first used two methods: the method of free torsional pendulum and dielectric method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11653
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smoymntokkvr.pdf191 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.