Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1994

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, сухий молочний продукт «Космол», dry milk product "cosmology", карбюлоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, karbyuloza, якість, quality, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Іщенко, Т. І. Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 жовтня 1994 р. – К. : КДТЕУ, 1994. – С. 32-33.