Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності.
Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.
Опис
Ключові слова
хліб, bread, сухий молочний продукт «Космол», dry milk product "cosmology", карбюлоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, karbyuloza, якість, quality, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Іщенко, Т. І. Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 жовтня 1994 р. – К. : КДТЕУ, 1994. – С. 32-33.