Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11802
Title: Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Махоніна, Марина Юріївна
Шпачук, Людмила Володимирівна
Keywords: вершкове масло
порошок із моркви
структура масла
технологія збагачення
butter
carrot powder
technology of enrichment
structural of butter
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.
Abstract: Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11802
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mignarodna_2.pdf82.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.