Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, порошок із моркви, структура масла, технологія збагачення, butter, carrot powder, technology of enrichment, structural of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced