Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру.
The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, порошок із моркви, структура масла, технологія збагачення, butter, carrot powder, technology of enrichment, structural of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.