Study intо thermal-physical and heat-mass-exchanger characteristics of raw-smoked sausages during manufacture

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

1987

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

характеристики сировини ковбас, виробництво, characteristics of raw sausages, production, характеристики сырья колбас, производство, кафедра електропостачання і енергоменеджменту, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Study intо thermal-physical and heat-mass-exchanger characteristics of raw-smoked sausages during manufacture / I. Babanov, S. Sukhanova, A. Brajnikov, A. Mazurenko // 33rd International congress of meat science & technology: European meeting of meat research workers, 2-7 august 1987, Helsinki, Finland. - Helsinki, 1987. - Vol. 2 – P. 350-352.