Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12781
Title: Анализ работы машин для интенсивного замеса теста
Authors: Литовченко, Игорь Николаевич
Лисовенко, Алексей Тимофеевич
Keywords: тесто
замес
интенсивность
энергия
dough
kneading
intensity
energy
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1982
Citation: Литовченко, И. Н. Анализ работы машин для интенсивного замеса теста / А. Т. Лисовенко, И. Н. Литовченко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1982. - № 1 - С. 25-26.
Abstract: Описаны статьи расхода энергии на замес теста. Определены величины, наиболее сильно влияющие на процесс замеса. Составлена формула для определения расхода энергии на нагрев теста. The article describes the power consumption of the kneading dough. Defined values, the most heavily influencing the process of kneading. Compiled formula to determine the consumption of energy for heating the dough.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12781
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf2.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.