Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2014-03-05T13:14:14Z-
dc.date.available2014-03-05T13:14:14Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 55203 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005996 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12964-
dc.description.abstractКонфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectлимона кислотаuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectконфітюрuk_UA
dc.subjectморквяний сікuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectlemon aciduk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectconfitureuk_UA
dc.subjectcarrot juiceuk_UA
dc.subjectcarrotsuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectpectiuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleКонфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55203.pdf94.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.