Конфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Конфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.
Опис
Ключові слова
лимона кислота, аскорбінова кислота, конфітюр, морквяний сік, морква, цукор, пектин, lemon acid, ascorbic acid, confiture, carrot juice, carrots, sugar, pecti, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 55203 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005996 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.