DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13083

Название: Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції
Другие названия: The use of alternative raw materials in restaurant product technologies
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Ворона, О. П.
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Vorona, O.
Ключевые слова: нетрадиційна сировина
нетрадиционная сырье
alternative raw materials
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
pastry products
ресторанна продукція
ресторанная продукция
restaurant products
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Ворона, О. П. Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції / О. П. Ворона, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 94-96.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини. Рассмотрены перспективы разработки новой ресторанной продукции с использованием нетрадиционного сырья. The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13083
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
alternative raw materials.pdf172,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback