Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13083
Title: Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції
Authors: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Ворона, О. П.
Keywords: нетрадиційна сировина
борошняні кондитерські вироби
ресторанна продукція
alternative raw materials
pastry products
restaurant products
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Citation: Ворона, О. П. Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції / О. П. Ворона, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 94-96.
Abstract: Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини. The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13083
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alternative raw materials.pdf172.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.