Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини.
The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.
Опис
Ключові слова
нетрадиційна сировина, борошняні кондитерські вироби, ресторанна продукція, alternative raw materials, pastry products, restaurant products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ворона, О. П. Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції / О. П. Ворона, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 94-96.