Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13109
Title: Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Петруша, Оксана Олександрівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Бончак, Інна Василівна
Keywords: хлібобулочні вироби
капуста
показники якості
bakery
cabbage
quality indicators
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, І. В. Бончак // Якість і безпека харчових продуктів : тези міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 173-174.
Abstract: Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13109
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu-4.pdf139.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.