Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, капуста, показники якості, bakery, cabbage, quality indicators, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, І. В. Бончак // Якість і безпека харчових продуктів : тези міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 173-174.