Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній статті наведено дані про альтернативне використання м’яса диких тварин при виготовленні м’ясних дієтичних продуктів. This paper shows the use of alternative meat of wild animals in the manufacture of dietary meat products.

Опис

Ключові слова

олень, дикий кабан, сырье, дичь, продукты здорового питания, лось, deer, wild boar, raw, healthy food, elk, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов / Л. В. Пешук, Е. Ю. Дыдюк, И. И. Штик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 51-52.