Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено дані про альтернативне використання м’яса диких тварин при виготовленні м’ясних дієтичних продуктів.
This paper shows the use of alternative meat of wild animals in the manufacture of dietary meat products.
Опис
Ключові слова
олень, дикий кабан, сырье, дичь, продукты здорового питания, лось, deer, wild boar, raw, healthy food, elk, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Дичь - альтернативное сырье для диетических продуктов / Л. В. Пешук, Е. Ю. Дыдюк, И. И. Штик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Програма та матеріали другої науково-технічної конференції, 21-22 березня 2013. – К.: НУХТ, 2013. – С. 51-52.