Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Додавання клітковини до вершкового масла не тільки зробить продукт корисним, оздоровчим чи функціональним, а й покращить стан здоров’я його споживачів.

Опис

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / С. В. Іванов, О. О. Хижняк, А. В. Філенко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 14-15 лист. 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 176-178.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в