Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13342
Title: Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Хижняк, Ольга Олександрівна
Філенко, Альона
Keywords: рослинна клітковина
вершкове масло
plant fiber
butter
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Іванов, С. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / С. В. Іванов, О. О. Хижняк, А. В. Філенко // Якість і безпека харчових продуктів: міжнар. наук.-техн. конф., 14-15 лист. 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 176-178.
Abstract: В даній статті йде мова про користь та необхідність споживання молочних продуктів для нормального функціонування організму людини на прикладі вершкового масла, яке несе в організм білки, рослинні жири, вітаміни, незамінні амінокислоти та мінеральні речовини. Широку популярність в наш час набуло використання клітковини з рослинної сировини у якості збагачувача харчових продуктів. Клітковина дуже важлива для нашого організму. Зокрема, корисна для шлунково-кишкового тракту, вона покращує моторику кишечника, виводить холестерин, шлаки і токсини з організму, навіть у профілактиці раку клітковина відіграє велику роль. Додавання клітковини до вершкового масла не тільки зробить продукт корисним, оздоровчим чи функціональним, а й покращить стан здоров’я його споживачів. This article is about the benefits and necessity of consumption of dairy products for the normal functioning of the human body with an example of butter , which carries the body proteins, vegetable oils , vitamins, essential amino acids and minerals. The widespread popularity nowadays acquired using cellulose from plant material as food enrichers. Fiber is very important for our body. In particular, useful for the gastrointestinal tract, it improves intestinal motility, removes cholesterol, toxins from the body, even in the prevention of cancer it plays an important role. Adding fiber to the butter will not only make the product useful, wellness or functional, but also improve the health of its consumers.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13342
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu_Filenko.pdf121.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.