Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Додавання клітковини до вершкового масла не тільки зробить продукт корисним, оздоровчим чи функціональним, а й покращить стан здоров’я його споживачів.
Опис
Бібліографічний опис
Іванов, С. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / С. В. Іванов, О. О. Хижняк, А. В. Філенко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 14-15 лист. 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 176-178.
