Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Додавання клітковини до вершкового масла не тільки зробить продукт корисним, оздоровчим чи функціональним, а й покращить стан здоров’я його споживачів.

Опис

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / С. В. Іванов, О. О. Хижняк, А. В. Філенко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 14-15 лист. 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 176-178.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в