Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Борошняні суміші мають технологічні властивості, що відрізняються від властивостей пшеничного борошна. Дотримання всіх вимог до технологічного процесу виробництва нової продукції дозволяє регулювати якість виробів. Flour mixes with technological properties that are different from the properties of wheat flour. Compliance with all requirements of the process of new product allows you to adjust the quality of products.

Опис

Ключові слова

зернопродукти, борошняна сировина, помел зерна, мінімлин, борошно, cereals, flour stuff, grinding grain, minimill, flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей / О. В. Богомолов, Ю. В. Чудік, О. М. Сафонова, В. І. Ірклієнко // Хімія, хімічні технології та екологія : Вісник ХДПУ. Зб. наук. пр. Випуск 123. – Харків : ХДПУ, 2000. – С. 107-112.

Зібрання