Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Борошняні суміші мають технологічні властивості, що відрізняються від властивостей пшеничного борошна. Дотримання всіх вимог до технологічного процесу виробництва нової продукції дозволяє регулювати якість виробів. Flour mixes with technological properties that are different from the properties of wheat flour. Compliance with all requirements of the process of new product allows you to adjust the quality of products.

Опис

Ключові слова

зернопродукти, борошняна сировина, помел зерна, мінімлин, борошно, cereals, flour stuff, grinding grain, minimill, flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей / О. В. Богомолов, Ю. В. Чудік, О. М. Сафонова, В. І. Ірклієнко // Хімія, хімічні технології та екологія : Вісник ХДПУ. Зб. наук. пр. Випуск 123. – Харків : ХДПУ, 2000. – С. 107-112.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced