DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2012 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13515

Название: Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей
Другие названия: Engineering: status, achievements and prospects of development of meat, oil and fat and dairy industries
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: енергозберігаюче обладнання
нетрадиційна сировина
якість сировини
безпечність сировини
энергосберегающее оборудование
нетрадиционная сырье
качество сырья
безопасность сырья
energy-saving equipment
alternative raw materials
quality
safety materials
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К.: НУХТ, 2012. — 109 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінювання якості й безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігального обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. Розраховано на підготовлених фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у м’ясній, молочній та олієжировій промисловості. Издание содержит материалы международной научно - технической конференции. Рассмотрены проблемы развития и совершенствования существующих технологий мясной, масложировой и молочной отраслей в Украине и мире и создания новых подходов к оценивания качества и безопасности сырья и продуктов отрасли на основе современных физико - химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего технологического и энергосберегающего оборудования, повышение эффективности деятельности предприятий. Рассчитано на подготовленных специалистов и исследователей, занимающихся обозначенными проблемами в мясной, молочной и масложировой промышленности. The publication contains materials of the international scientific conference . The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and the creation of new approaches to evaluating the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods , the use of alternative raw materials , advanced technology and energy-saving equipment , improving the efficiency of enterprises . Calculated trained professionals and researchers engaged definite problems in the meat , milk and oil and fat industry.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13515
Appears in Collections:2012

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2012_Myasna_oliyezhyrova_ta_molochna_haluz.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback