Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Видання містить матеріали міжнародної науково-технічної конференції.
Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної,
олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо
оцінювання якості й безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних
фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігального обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств.
Розраховано на підготовлених фахівців і дослідників, які займаються
означеними проблемами у м’ясній, молочній та олієжировій промисловості.
The publication contains materials of the international scientific conference .
The problems of development and improvement of existing technologies meat,
oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and the creation of new approaches to
evaluating the quality and safety of raw materials and products industry based on modern
physical and chemical methods , the use of alternative raw materials , advanced technology and energy-saving equipment , improving the efficiency of enterprises .
Calculated trained professionals and researchers engaged
definite problems in the meat , milk and oil and fat industry.
Опис
Ключові слова
енергозберігаюче обладнання, нетрадиційна сировина, якість сировини, безпечність сировини, energy-saving equipment, alternative raw materials, quality, safety materials
Бібліографічний опис
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К.: НУХТ, 2012. — 109 с.