Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13724
Title: Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Савченко, Анатолій Дмитрович
Приходчук, А. В.
Keywords: харчові волокна
кондитерські вироби
функціональні продукти
гідратаційна здатність
dietary fiber
confectionery
functional products
hidratation ability
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Нетрадиционное растениеводство. Экология. Экология и здоровье : материалы ХIV международного симпозиума, 2005. − Симферополь: 2005. – С. 709-710.
Abstract: Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13724
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKdvvfpzrv.pdf318.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.