DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13724

Название: Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами
Другие названия: Functional foods enriched with dietary fibers
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Дорохович, Вікторія Віталіївна
Савченко, Анатолій Дмитрович
Dorohovich, Antonella
Obolkina, Vera
Dorohovich, Victoriya
Savchenko, Anatoliy
Ключевые слова: харчові волокна
кондитерські вироби
функціональні продукти
гідратаційна здатність
пищевые волокна
кондитерские изделия
функциональные продукты
гидратационная способность
dietary fiber
confectionery
functional products
hidratation ability
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Нетрадиционное растениеводство. Экология. Экология и здоровье: материалы ХIV международного симпозиума, 2005. − Симферополь: 2005. – С. 709-710.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. Приведены результаты исследований гидратационной способности сырья богатого пищевыми волокнами. Определено их влияние на изменение органолептических, физико-химических, структурно-механических свойств помадных и кремово-сбивных конфет. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13724
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MKdvvfpzrv.pdf318,6 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback