Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, кондитерські вироби, функціональні продукти, гідратаційна здатність, dietary fiber, confectionery, functional products, hidratation ability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Нетрадиционное растениеводство. Экология. Экология и здоровье : материалы ХIV международного симпозиума, 2005. − Симферополь: 2005. – С. 709-710.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced