Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13762
Title: Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах
Authors: Пешук, Людмила Василівна
Іванова, Тетяна Миколаївна
Іщенко, Віра Миколаївна
Іщенко, Микола Володимирович
Keywords: маринад
молочна кислота
харчова технологія
marinade
lactic acid
food technology
кафедра харчової хімії
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, В. М. Іщенко, М. В. Іщенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – С. 24-25.
Abstract: В даній статті наведено визначення металічних елементів у м’ясних маринадах, методи за якими проводилося дослідження та результати вимірювань вмісту металів у маринадах. In this article the determination of metallic elements in meat marinades, the methods by which the research was conducted and the results of measurements of the metal content in the marinade.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13762
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMG_NEW.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.