Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведено визначення металічних елементів у м’ясних маринадах, методи за якими проводилося дослідження та результати вимірювань вмісту металів у маринадах. In this article the determination of metallic elements in meat marinades, the methods by which the research was conducted and the results of measurements of the metal content in the marinade.

Опис

Ключові слова

маринад, молочна кислота, харчова технологія, marinade, lactic acid, food technology, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, В. М. Іщенко, М. В. Іщенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – С. 24-25.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced