Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13857
Title: Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів
Authors: Наріжна, Поліна Вікторівна
Повх, Тетяна Михайлівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: харчові волокна
клітковина
цитрусові волокна
морквяні волокна
diery fiber
fibre
citrus fiber
carrot fibres
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Наріжна, П. В. Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів / П. В.Наріжна, Т. М. Повх, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 50-51.
Abstract: Досліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13857
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf99.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.