Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджені властивості харчових волокон для розширення асортименту продуктів оздоровчо-профілактичного призначення.
The properties of dietary fiber to expand the range of products health-care appointment.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, клітковина, цитрусові волокна, морквяні волокна, diery fiber, fibre, citrus fiber, carrot fibres, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Наріжна, П. В. Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктів / П. В.Наріжна, Т. М. Повх, Ю. П. Крижова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 50-51.