Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1408
Title: Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами
Authors: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Потапенко, Сергій Іванович
Keywords: технологія
technology
молочно-білковий продукт
функціонально-технологічні властивості
сир кисломолочний
dairy-protein functional and technological properties
cottage cheese
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2006
Citation: Онопрійчук, О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек, С. І. Потапенко // Таврійський науковий вісник. – 2006. – № 43. – С. 92–100.
Abstract: Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».
The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1408
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grek11.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.