Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».
The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.

Опис

Ключові слова

технологія, technology, молочно-білковий продукт, функціонально-технологічні властивості, сир кисломолочний, dairy-protein functional and technological properties, cottage cheese, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Онопрійчук, О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек, С. І. Потапенко // Таврійський науковий вісник. – 2006. – № 43. – С. 92–100.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced