DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14827

Название: CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства
Другие названия: CROQUANTER-engineering as a modern method of molecular technologies in institutions restaurants
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Пшенічнікова, Юлія
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Pshenichnikova, Yulia
Ключевые слова: CROQUANTER-техніка
CROQUANTER-техника
CROQUANTER-technology
заклади ресторанного господарства
заведения ресторанного хозяйства
Institutions restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Пшенічнікова, Юлія. CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства / Юлія Пшенічнікова, Оксана Арпуль // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 25-26.
Краткий осмотр (реферат): Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства. The main goal of research was the introduction of a new method of obtaining karotynovmisnoho product functional purpose of the plant material with minimal loss when it is received in terms of business restaurant business, and use it as a cooking technology with a high content of retinol, and in their design to expand the assortment minimum facilities restaurants. Главной целью научных исследований было внедрение нового метода получения каротиновмисного продукта функционального назначения из растительного сырья с минимальными потерями при его получении в условиях предприятий ресторанного хозяйства, а также использование его как в технологии приготовления блюд с большим содержанием ретинола, так и при их оформлении для расширения ассортиментного минимума в заведениях ресторанного хозяйства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14827
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
10.pdf159,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback