CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
CROQUANTER-техніка, CROQUANTER-техника, CROQUANTER-technology, заклади ресторанного господарства, заведения ресторанного хозяйства, Institutions restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пшенічнікова, Ю. CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства / Ю. Пшенічнікова, О. Арпуль // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 25-26.