DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Авторські свідоцтва >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14969

Название: Способ определения готовности густых полуфабрикатов хлебопекарного производства (Аавторское свидетельство № 1700467)
Другие названия: The way of definition of dense semi-finished products readiness in bread production (Author certificate № 1700467)
Авторы: Юрчак, Вера Гавриловна
Карнаух, Анатолий Александрович
Пивень, Евгений Наумович
Yurchak, Vera
Karnaukh, Anatoly
Piven, Eugen
Ключевые слова: готовность
густые полуфабрикаты
измерение уровня
первая производная
готовність
густі напівфабрикати
вимірювання рівня
перша похідна
readiness
dense semi-finished products
level measuring
first derivative
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1991
Библиографическое описание: А. с. 1700467 СССР, МКИ3 G 01 N 33/10. Способ определения готовности густых полуфабрикатов хлебопекарного производства / В. Ю. Шевцов, В. Г. Юрчак, А. А. Карнаух, Е. Н. Пивень, Н. А. Камышацкая (СССР). ‒ № 4637298/13 ; заявл. 12.01.1989 ; опубл. 23.12 1991, Бюл. № 47. – 3 с.
Краткий осмотр (реферат): Способ определения готовности густых полуфабрикатов хлебопекарного производства осуществляется измерением уровня полуфабриката в емкости для брожения бесконтактным способом и вычислением первой производной от значения уровня. Готовность опары фиксируют через 30 минут после равенства нулю первой производной от значения уровня. Спосіб визначення готовності густих напівфабрикатів хлібопекарського виробництва здійснюється вимірюванням рівня напівфабрикату в ємкості для бродіння безконтактним способом і обчислюється перша похідна цієї величини. Готовність опари фіксується через 30 хвилин після досягнення нуля першою похідною від величини рівня. The way of definition of dense semi-finished products readiness in bread production is carried out by measuring of the semi-finished products level in tub for fermentation by contactless way. It is need to calculate the first derivative of the value. The readiness of sponge dough is fixed in 30 minutes after achievement of the zero first derivative.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14969
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ASyvgsoggphp.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback