Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017
Название: Дослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок
Авторы: Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Косоголова, Людмила Олексіївна
Малежик, Іван Федорович
Луцик, Юрій Павлович
Безусов, Анатолій Тимофійович
Ключевые слова: β-каротин
морквяні вичавки
бланшування
ІЧ-сушіння
пероксидаза
β-carotene
carrot husks
blanching
IR drying
peroxidase
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Дослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, І. Ф. Малежик та ін. // Наукові праці ОНАХТ. – 2006. - Вип. 28, Т. 2. – С. 294-297.
Краткий осмотр (реферат): Доведено, що застосовування ІЧ-сушіння морквяної сировини, попередньо бланшованої парою, дозволяє одержати продукт з підвищеним вмістом β-каротину при невеликій тривалості процесу сушіння. It is proved that the use of infrared drying of carrot raw, pre-blanched steam allows to obtain a product with a high content of β-carotene with a small length of the drying process. this is accompanied inactivation of peroxidase by 85-90%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
odesa2006.pdf325.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.