Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorЛуцик, Юрій Павлович-
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійович-
dc.date.accessioned2014-06-12T10:52:47Z-
dc.date.available2014-06-12T10:52:47Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationДослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, І. Ф. Малежик та ін. // Наукові праці ОНАХТ. – 2006. - Вип. 28, Т. 2. – С. 294-297.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15017-
dc.description.abstractДоведено, що застосовування ІЧ-сушіння морквяної сировини, попередньо бланшованої парою, дозволяє одержати продукт з підвищеним вмістом β-каротину при невеликій тривалості процесу сушіння. It is proved that the use of infrared drying of carrot raw, pre-blanched steam allows to obtain a product with a high content of β-carotene with a small length of the drying process. this is accompanied inactivation of peroxidase by 85-90%.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectβ-каротинuk_UA
dc.subjectморквяні вичавкиuk_UA
dc.subjectбланшуванняuk_UA
dc.subjectІЧ-сушінняuk_UA
dc.subjectпероксидазаuk_UA
dc.subjectβ-caroteneuk_UA
dc.subjectcarrot husksuk_UA
dc.subjectblanchinguk_UA
dc.subjectIR dryinguk_UA
dc.subjectperoxidaseuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleДослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odesa2006.pdf325.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.