Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Название: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв
Авторы: Українець, Анатолій Іванович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Олішевський, Валентин Вікторович
Василів, Володимир Павлович
Ключевые слова: суспензія
кінетика
інактивація
гідроліз
розчини
ферменти
крохмаль
методи
suspension
kinetics
inactivation
hydrolys
solutions
enzymes
starch
methods
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публикации: 2003
Библиографическое описание: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв / А. І. Українець, О. В. Грабовська, В. В. Олішевський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – Вип. 9. – С. 74-80.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dos.tehn.pdf4.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.