Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Назва: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв
Автори: Українець, Анатолій Іванович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Олішевський, Валентин Вікторович
Василів, Володимир Павлович
Ключові слова: суспензія
кінетика
інактивація
гідроліз
розчини
ферменти
крохмаль
методи
suspension
kinetics
inactivation
hydrolys
solutions
enzymes
starch
methods
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Дослідження технологічних процесів сучасних виробництв / А. І. Українець, О. В. Грабовська, В. В. Олішевський, В. П. Василів // Обладнання та технології харчових виробництв. – Д. : ДДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – Вип. 9. – С. 74-80.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив електроіскрових розрядів на якість кукурудзяного крохмалю. Встановлено, що електроіскрове оброблення сприяє отриманню зернового крохмалю підвищеної чистоти. The influence of spark discharges on the quality of corn starch. Established that spark processing corn starch helps to ensure a high purity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15079
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dos.tehn.pdf4.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.