Розроблення технології мальтодекстринів
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
інактивація, гідроліз, розчини, ферменти, крохмаль, inactivation, hydrolys, solutions, enzymes, starch, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Грабовська, О. В. Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. – Одесса : ОЦНТЭИ, 2004. – С. 22–25.