Розроблення технології мальтодекстринів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

інактивація, гідроліз, розчини, ферменти, крохмаль, inactivation, hydrolys, solutions, enzymes, starch, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Грабовська, О. В. Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. – Одесса : ОЦНТЭИ, 2004. – С. 22–25.