Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15148
Title: Теплофизические характеристики крови и продуктов ее переработки
Authors: Павелко, Владимир Иванович
Бабанов, Геннадий Кузьмич
Мазуренко, Александр Григорьевич
Федоров, Владимир Гаврилович
Keywords: кровь
теплофизические характеристики
белок
blood
thermal characteristics
protein
кафедра електропостачання і енергоменеджменту
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1985
Citation: Теплофизические характеристики крови и продуктов ее переработки / В. И. Павленко, Г. К. Бабанов, А. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Пищевая промышленность. – 1985. - № 10. - С. 32-34.
Abstract: Для увеличения мясных ресурсов и снижения себестоимости колбасных изделий используют продукты, получаемые в результате переработки крови убойных животных. Белки крови представляют особую пищевую ценность, так как содержат аминокислоты, не синтезирующиеся в организме человека. To increase meat resources and reduce the cost of sausages use products resulting from the processing of animals for slaughter blood. Blood proteins are of particular nutritional value as it contains amino acids are not synthesized in the human body.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15148
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
harakrov.pdf279.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.