Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/153
Title: Дослідження теплофізичних характеристик дробини пивної
Authors: Свідерська, Олександра Ігорівна
Яровий, Володимир Леонідович
Ткач, Леонід Павлович
Keywords: пивна дробина
теплофізичні характеристики
процес сушіння
sparging
thermal characteristics
drying process
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2004
Citation: Свідерська, О. І. Дослідження теплофізичних властивостей дробини пивної / О. І. Свідерська, В. Л. Яровий, Л. П. Ткач // Харчова промисловість : наук. зб. – К. : НУХТ, 2004. - № 3. – С. 33-34.
Abstract: Для технологічних і конструкторських розрахунків процесу сушіння і зберігання продукту необхідні знання фізичних і теплофізичних властивостей пивної дробини. Але при їх визначенні інтенсивність процесів має бути такого ж порядку, що і у виробничих умовах, і потрібні саме ефективні значення теплофізичних характеристик. Такі вимоги задовольняє метод комплексного теплометричного визначення теплофізичних характеристик вологих продуктів.
For technological and engineering design of drying and storage products knowledge of the physical and thermal properties of sparging. But their definition of intensity processes must be of the same order as in a production environment, it is effective and necessary values thermal characteristics. This method satisfies the requirements of complex teplometrychnoho determine the thermal characteristics of wet food.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/153
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf149.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.