Дослідження теплофізичних характеристик дробини пивної
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для технологічних і конструкторських розрахунків процесу сушіння і зберігання продукту необхідні
знання фізичних і теплофізичних властивостей пивної дробини. Але при їх визначенні інтенсивність
процесів має бути такого ж порядку, що і у виробничих умовах, і потрібні саме ефективні значення
теплофізичних характеристик. Такі вимоги задовольняє метод комплексного теплометричного
визначення теплофізичних характеристик вологих продуктів.
For technological and engineering design of drying and storage products knowledge of the physical and thermal properties of sparging. But their definition of intensity processes must be of the same order as in a production environment, it is effective and necessary values thermal characteristics. This method satisfies the requirements of complex teplometrychnoho determine the thermal characteristics of wet food.
For technological and engineering design of drying and storage products knowledge of the physical and thermal properties of sparging. But their definition of intensity processes must be of the same order as in a production environment, it is effective and necessary values thermal characteristics. This method satisfies the requirements of complex teplometrychnoho determine the thermal characteristics of wet food.
Опис
Ключові слова
пивна дробина, теплофізичні характеристики, процес сушіння, sparging, thermal characteristics, drying process, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Свідерська, О. І. Дослідження теплофізичних властивостей дробини пивної / О. І. Свідерська, В. Л. Яровий, Л. П. Ткач // Харчова промисловість : наук. зб. – К. : НУХТ, 2004. - № 3. – С. 33-34.