Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15307
Title: Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищ
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: ягоди
молочні продукти
вітаміни
заморожування
berries
dairy products
vitamins
freezing
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Сімахіна, Г. О. Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищ / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 89.
Abstract: Установлено основні способи збагачення молочних середовищ біологічно активними речовинами ягідної сировини, зокрема утверджено визначальну роль низьких температур у збереженні хімічного складу вихідної сировини й готового продукту. The main methods to enrich the dairy semi products with biologically active substances extracted from wild berries were highlighted in this work. Particularly, we confirmed the conceptual role of low temperatures in protecting the chemical composition of both the initial raw and the final product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15307
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
89.pdf104.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.